eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke Felcsúton, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián 2018. október 27-én. A NOB elnöke a Budapesten zajló birkózó világbajnokság eseményeire érkezett Magyarországra.
Nyitókép: MTI / Puskás Akadémia

Illusztris vendéget fogadott Felcsúton Orbán Viktor

A Puskás Akadémia alapítója, Orbán Viktor miniszterelnök meghívására Felcsútra is ellátogatott szombaton Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke, aki a budapesti birkózó-világbajnokság eseményeire érkezett Magyarországra - olvasható az intézmény honlapján.

A Pancho Aréna előtt Orbán Viktor fogadta a világ jelenlegi legrangosabb sportvezetőjét, akinek a "pincétől a padlásig" megmutatta a létesítményt. Körbevezette vendégét a nemrég átadott sport- és konferenciaközponton is - írta a pfla.hu.

Thomas Bach érdeklődéssel és elismeréssel hallgatta Orbán Viktor szavait a létesítmény történetéről és egyre szerteágazóbb tevékenységéről, a további fejlesztési tervekről - olvasható a cikkben. A NOB elnöke beszélgetett a Puskás Akadémia növendékeivel és dolgozóival is.

Szombaton délután látogatást tett a Magyar Olimpiai Bizottságnál (MOB), ahol informális beszélgetést folytatott Kulcsár Krisztián elnökkel és Vékássy Bálint főtitkárral.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 21:47
2024. október 5. 19:01
×
×
×
×