eur:
394.83
usd:
367.01
bux:
71599.23
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Szocsi, 2018. szeptember 29.A győztes Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője (k), második helyezett brit csapattársa, Lewis Hamilton (b) és a harmadik Sebastian Vettel, a Ferrari német versenyzője az eredményhirdetésen a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Orosz Nagydíjának időmérő edzése után a Szocsi Autodrom versenypályán 2018. szeptember 29-án. A futamot szeptember 30-án rendezik. (MTI/EPA/Srdjan Suki)
Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Mercedes-fölény Szocsiban

Valtteri Bottas, a Mercedes finn pilótája nyerte a Forma-1-es Orosz Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

A 29 éves versenyzőnek ez az idei második, és pályafutása hetedik pole pozíciója.

Bottas mellől csapattársa, a címvédő és az összetettben most is az élen álló, négyszeres vb-győztes brit Lewis Hamilton startolhat.

A harmadik rajtkockát Hamilton legfőbb kihívója, a vb-pontversenyben 40 pontos hátránnyal második német Sebastian Vettel, a Ferrari négyszeres világbajnok versenyzője foglalhatja el, a negyedik pedig Kimi Räikönnen lett.

Az 53 körös Orosz Nagydíj vasárnap 13.10 órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×