eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Jekatyerinburg, 2018. június 21.A francia Samuel Umtiti, miután csapata 1-0-ra győzött a Franciaország – Peru mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság C csoportjának második fordulójában Jekatyerinburgban 2018. június 21-én. (MTI/AP/Natacha Pisarenko)
Nyitókép: MTI/AP/Natacha Pisarenko

Komoly csapás érte a Barcelonát

Megsérült a Barcelona világbajnok labdarúgója.

Megsérült a térde Samuel Umtitinek, az FC Barcelona világbajnok francia labdarúgójának.

Az AS című spanyol sportnapilap pénteki beszámolója szerint a 24 éves védő bal térdében megsérült a keresztszalag, ezért hónapokig nem futballozhat. Az EFE spanyol hírügynökség jelentése szerint Umtiti térde kificamodott, akkor sérültek meg a szalagjai.

Ernesto Valverde vezetőedző a klub sajtótájékoztatóján elismerte, hogy játékosa térdfájdalmakkal küzd, de a pontos diagnózist nem közölte, és arról sem beszélt, mennyi időt kell kihagynia. Az biztos, hogy szombaton az Athletic Bilbao elleni bajnoki mérkőzésen nem lép pályára. Szerdán a Tottenham Hotspur elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen eltiltás miatt egyébként sem szerepelhetne.

"Ez egy komoly csapás számunkra, de remélhetőleg nem kell túlságosan sokat kihagynia" - fogalmazott a tréner.

A katalánoknak a középhátvéd posztra három játékosuk maradt: Gerard Piqué, Clément Lenglet és Thomas Vermaelen.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Tovább gyorsíthatja az ingatlanok drágulását az a kormányzati bejelentés, amely szerint jövőre az önkéntes nyugdíjmegtakarításokat adómentesen lakáscélra lehet fordítani. A becslések szerint ez a lehetőség 300 milliárd forint extraforrást hozhat a lakáspiacra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A háborút lezáró tervvel áll elő Zelenszkij, Oroszország rátette a kezét Németország csúcsfegyverére - Vasárnapi híreink az orosz-ukrán háborúról

A háborút lezáró tervvel áll elő Zelenszkij, Oroszország rátette a kezét Németország csúcsfegyverére - Vasárnapi híreink az orosz-ukrán háborúról

Hét kilométerre megközelítették az orosz katonák a donbaszi front logisztikai központját, Pokrovszkot. Moszkva megkezdte a megkaparintott Leopard 2A6-os harckocsik tanulmányozását. Az orosz Uralvagonzavod hadiipari üzemébe szállított, jó állapotú Leopard 2A6-os harckocsi nem a német Leopard-széria exportra szánt változata, hanem eredetileg a német hadsereg megrendelésére gyártották, így valószínűleg sok érzékeny technológiai vívmányt tartalmaz. Komoly korrupciós botrány robbant ki, amikor kiderült: az ukrán Védelmi Beszerzési Ügynökség túlárazottan szerzett be egyes nyugati fegyvereket. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az egy hét múlva esedékes, úgynevezett Ramstein formátumú csúcstalálkozón kívánja bemutatni "győzelmi tervét" országa szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 21:47
×
×
×
×