eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Kazany, 2018. július 6.Thibaut Courtois belga kapus kivéd egy lövést a Brazília - Belgium mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében a Kazany Arénában 2018. július 6-án. (MTI/AP/Thanászisz Sztavrakisz)
Nyitókép: Thanászisz Sztavrakisz

A Real Madridé a nyár legnagyobb fogása

Két kapus volt a nyári átigazolási szezon legjobb és legrosszabb vétele, kizárólag üzleti szempontból - derül ki egy friss felmérésből.

A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legfrissebb tanulmányában azt elemezte, hogy üzleti szempontból milyenek voltak a nyári átigazolások. A becsült piaci érték és a valóságos vételár közötti különbözet alapján a legjobb boltot a Real Madrid csinálta, mert a 62,6 millió euróra értékelt belga kapust, Thibaut Courtois-t 40 millióért szerezte meg a Chelsea-től. A legrosszabb üzletet pedig a londoniak kötötték, mert a Coutois pótlására szánt Kepa Arrizabalagáért 80 millió eurót adtak, miközben a cég által egy speciális algoritmussal megbecsült értéke 35,3 millió volt.

A belga válogatott kapus mögött a listán Rodri Hernández, Bryan Cristante, Fabinho Tavares és Clément Lenglet következik, igaz, Rodi és Lenglet esetében az irreálisan magasan meghatározott, kötelező kivásárlási ár kényszerítette a vevőket, a Liverpoolt, illetve a Barcelonát az értéken felüli vásárlásra.

Az eladók járta igazán jól Riyad Mahrez, Thilo Kehrer, Yerry Mina és Alex Meret értékesítésekor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×