eur:
394.92
usd:
367.87
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Genf, 2018. május 26.Fucsovics Márton ünnepel, miután 6:2, 6:2-re legyőzte a német Peter Gojowyczkot a genfi férfi salakpályás tenisztorna egyesének döntőjében 2018. május 26-án. Fucsovics révén 36 év után nyert magyar teniszező újra ATP-tornát. (MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi)
Nyitókép: SALVATORE DI NOLFI

Fucsovics-ügy: megszólalt a Magyar Tenisz Szövetség

Fucsovics Márton a közösségi oldalán írt arról, hogy szerinte milyen problémák nehezítik a magyar teniszezők felkészülését a csehek elleni, világcsoportban maradásról döntő Davis Kupa-párharcra. A Magyar Tenisz Szövetség pénteken késő este reagált a sportoló bejegyzésére.

A világranglistán jelenleg karriercsúccsal 40. játékos közösségi oldalán osztotta meg követőivel: jelenleg nem tud olyan lelkesedéssel és elszántsággal készülni a szeptember 14. és 16. között esedékes mérkőzésekre, ami korábban jellemezte.

A Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) - az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint - csak Fucsovics közösségi oldaláról értesült arról, hogy a játékos kérdésessé tette Davis Kupa-szereplését a csehek ellen.

"A szövetség több mint egy hónapja felvette a kapcsolatot Fucsovics Márton új menedzsmentjével, így pontosan tudta, hogy számítunk rá" - írták.

Az MTSZ álláspontja szerint megállapodásuk van a játékossal, és a Facebookon leírt "egyéb tények sem fedik a valóságot, de nem gondoljuk, hogy a nyilvánosság előtt kellene kitárgyalnunk ezt a témát".

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×