eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Breszt, 2018. július 16.Diego Maradona visszavonult argentin válogatott labdarúgó érkezik a fehérorosz nemzeti bajnokságban játszandó Dinama Breszt-Sahcjor Szalihorszk mérkőzésre a fehéroroszországi Bresztben 2018. július 16-án. Az 57 éves világbajnok futballista ezen a napon három évre elvállalta a fehérorosz élvonalban szereplő klub elnökletét. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Nyitókép: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

Hihetetlen körítéssel fogadták Maradonát Bresztben - fotók

Tábornoknak kijáró fogadtatást kapott Bresztben az argentin futball-legenda.

Diego Maradona lett a fehérorosz Dinamo Breszt futballklub elnöke, a posztját ünnepélyes körülmények között foglalta el. Az 57 éves argentin legenda még májusban fogadta el a két éve még csődben lévő egyesület ajánlatát, és hároméves szerződést kötöttek. A mostani bemutatásán lelkesen üdvözölte a közönség, egy terepjáróból integetett a szurkolóknak a stadionban, és közben meglepő dolgokat beszélt.

Breszt, 2018. július 16.
Diego Maradona visszavonult argentin válogatott labdarúgó a Dinama Breszt labdarúgóklub vezetésétől ajándékba kapott briliánsgyűrűvel a kezén a fehéroroszországi Bresztben tartott sajtótájékoztatón 2018. július 16-án, miután az 57 éves világbajnok futballista bejelentette, hogy három évre elvállalta a fehérorosz élvonalban szereplő klub elnökletét. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Diego Maradona visszavonult argentin válogatott labdarúgó a Dinama Breszt labdarúgóklub vezetésétől ajándékba kapott briliánsgyűrűvel a kezén. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)

"Szeretnék egy közös fényképet Lukasenkával" - mondta Maradona, aki a FIFA nagyköveteként az elmúlt heteket Oroszországban, a világbajnokságon töltötte, és többször is megbotránkoztatta, időnként megijesztette rajongóit. Most tehát azt szeretné, hogy a fehérorosz államfő is a Dinamo szurkolója legyen. A klubnál viszont azt remélik az igazolástól, hogy mivel Maradona a tervek szerint Bresztben él majd, sokan látogatnak a városba és a stadionba, hogy találkozhassanak az egykori klasszissal.

Breszt, 2018. július 16.
Diego Maradona egykori argentin válogatott labdarúgó int egy autóból, miután megérkezett a fehéroroszországi Breszt nemzetközi repülőterére 2018. július 16-án. Az 57 éves legendás futballista ezen a napon három évre szóló szerződést írt alá, amellyel a fehérorosz élvonalban szereplő Dinama Breszt labdarúgóklub elnökévé vált. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Megérkezett a fehéroroszországi Breszt nemzetközi repülőterére. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)

„Azt hittem, az én koromban már nem adatik meg, hogy irányíthassak és naggyá tehessek egy klubot. Nagyon hálás vagyok, hogy szerződtettek, kevés jobb történt velem az életem során" - mondta Maradona, majd megnézte, amint a bajnokságban a hatodik helyen álló, de a legutóbbi négy meccsét megnyerő Dinamo hazai pályán 3-1-re kikap a a Sahtyor Szoligorszktól.

Breszt, 2018. július 16.
Diego Maradona visszavonult argentin válogatott labdarúgó a Dinama Breszt labdarúgóklub sajtótájékoztatóján, ahol bejelentette, hogy három évre elvállalta a fehérorosz élvonalban szereplő klub elnökletét a fehéroroszországi Bresztben 2018. július 16-án. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Maradonaa Dinama Breszt sajtótájékoztatóján. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×