eur:
396.47
usd:
370.83
bux:
0
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Garancsi István, a Videoton (b) és George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa (j) az OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulójában játszott Honvéd - Videoton FC labdarúgó-mérkőzésen a kispesti Bozsik József Stadionban 2017. május 27-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Új néven folytatja a bajnokcsapat

Július 1-től MOL Vidi FC néven folytatja tovább a Videoton FC. A klubot 2010 óta támogató MOL a nyáron induló új bajnoki szezontól már névadó szponzorként áll az idén háromszoros bajnokcsapat mögé.

"Lehetőség kínálkozott, hogy szintet lépjünk, és számomra nem is volt kérdés, hogy meg kell lépnünk. A változás a jövő és egyben a siker kulcsa is" - mondta Garancsi István tulajdonos a klub honlapján.

"Komoly tervekhez komoly pénz kell. A Vidi bizonyította az elmúlt években, hogy képes megújulni és eredményt elérni, de ehhez kellett a MOL támogatása is. Nyolc éve állnak a csapat mögött főszponzorként, és belföldön komoly sikereket értünk el. De mi többet szeretnénk. A MOL az egyetlen igazi magyar székhelyű multi. A vállalat már nemzetközi szinten is bizonyított, és azt szeretnék, ha mi is ezt tennénk. Feladat, hogy a Vidi tovább erősödjön, és hogy az európai versenysorozatokban minden évben reális esélyekkel harcoljon a csoportkörért. Céljaink így egybeesnek, és a névadó szponzorság egy újabb komoly mérföldkő ezen az úton. A gyakorlatban persze ez azt is jelenti, hogy a még több támogatásért cserébe tőlünk is többet várnak el: pont úgy, ahogy a szurkolóink is" - fejtette ki.

Kiemelte: a megnövekedett támogatás újabb lehetőségeket nyit, még tovább tudják erősíteni a csapatot, mind erőforrás, mind szakmai támogatás szintjén. Minden eddiginél reálisabbá vált a csoportkör elérése - tette hozzá a tulajdonos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
Új európai parlamenti frakció jöhet, Orbán Balázs is megszólalt

Új európai parlamenti frakció jöhet, Orbán Balázs is megszólalt

A Politico értesülései új európai parlamenti frakció alapításában gondolkodik a Fidesz, a Jaroslaw Kaczynski vezette korábbi lengyel kormánypárt, a Jog és Igazságosság (PiS), Andrej Babis volt cseh miniszterelnök pártja, az ANO, továbbá az előző szlovén kormányfő, Janez Jansa pártja, a Szlovén Demokrata Párt. Eközben Babis korábbi cseh kormányfő már bejelentette az új frakció létrehozását, míg Orbán Balázs, Orbán Viktor magyar miniszterelnök politikai tanácsadója úgy fogalmazott a 444-nek, hogy van esély arra, hogy összeáll a csoport.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×