eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Neymar a vasárnapi brazil-horvát edzőmeccsen tér vissza

Neymar, a brazil labdarúgó-válogatott sztárcsatára a horvátok elleni vasárnapi edzőmérkőzésen tér vissza márciusi bokaműtétje után.

"A kispadon kezdi majd a meccset, hiszen a felépülése továbbra is folyamatban van, és a második félidőben lép majd pályára. Ez egy felkészülési mérkőzés az egész csapat számára, de azt még nem tudom, kinek a helyére állítom be" - nyilatkozta szombaton Adenor Leonardo Bacchi, közismert becenevén Tite szövetségi kapitány.

A Paris Saint-Germain 26 éves játékosa - aki a világ legdrágább futballistája - február végén sérült meg, ezért március elején meg kellett operálni a bokáját. A francia fővárosba május elején tért vissza, és klubjánál is edzésbe állt, majd csatlakozott hazája válogatottjához.

A Brazília-Horvátország felkészülési mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik Liverpoolban.

A dél-amerikaiak Svájccal, Costa Ricával és Szerbiával szerepelnek azonos csoportban a két hét múlva kezdődő oroszországi világbajnokságon.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×