eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Az újpesti Bojovic Mijusko, miután gólt szerzett a labdarúgó Magyar Kupa döntőjében játszott Puskás Akadémia FC - Újpest FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2018. május 23-án.
Nyitókép: Illyés Tibor

Tizenegyesekkel győzött az Újpest

Az Újpest FC győzött a labdarúgó Magyar Kupa szerdai döntőjében, miután 2-2-es rendes játékidőt és hosszabbítást követően tizenegyesekkel 5-4-re jobbnak bizonyult a Puskás Akadémia csapatánál.

Története tizedik kupagyőzelmét aratta az Újpest FC labdarúgócsapata, amely a sorozat 78. fináléjában szerda este a 2-2-es döntetlent követően tizenegyesekkel legyőzte a Puskás Akadémia együttesét.

A budapesti Groupama Arénában rendezett összecsapáson a felcsútiak Josip Knezevic góljával szereztek vezetést a 37. percben, az Újpest azonban Zsótér Donát, valamint Mijusko Bojovic találatával fordítani tudott. A felcsútiak Antonio Perosevic révén a 67. percben egyenlítettek. A tizenegyes-párbajban 5-4-re diadalmaskodtak a lila-fehérek.

Nebojsa Vignjevic 2014 után másodszor nyert Magyar Kupát az Újpesttel, akkor az európai szövetség (UEFA) büntetése miatt nem léphetett ki csapatával a nemzetközi kupaporondra, a 2018/19-es szezont azonban az Európa Liga selejtezőjében kezdheti a gárda.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×