eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Madaras Norbert, az FTC csapatkapitánya (hátul) a férfi vízilabda ob I három győzelemig tartó fináléjának harmadik, FTC-PQS Waterpolo - Szolnoki Dózsa mérkőzésén Budapesten, a Császár-Komjádi Béla Sportuszodában 2018. május 19-én. Vendégként szépített a Szolnok, FTC-PQS Waterpolo - Szolnoki Dózsa 6-14.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Folytatódik a címvédő és a trónkövetelő csatája

A férfi vízilabda-bajnokság döntőjének negyedik mérkőzésén a Szolnok fogadja a Ferencvárost. A fővárosiak 2-1-re vezetnek a címvédő ellen.

A párharc első két mérkőzését a Ferencváros nyerte, így szombaton már bebiztosíthatta volna elsőségét, azonban a Szolnok remek játékkal 14-6-ra győzött a Komjádiban, így életben tartotta esélyeit. A címvédő szerdán este odahaza már az egyenlítésért játszik.

Cseh Sándor vezetőedző szerint az előző meccset el kell felejteni. „Engem már nem érdekel a szombati játék, én arra a Ferencvárosra készülök, és azt hiszem, hogy nagyon becsapnánk magunkat, ha nem arra a Ferencvárosra készülnénk, amelyet legutóbb láttunk itt Szolnokon: egy nagyon jól játszó, nagyon kemény Ferencvárosra. Saját játékunkkal kapcsolatban: nyilván ugyanúgy, mint egész évben az apróságokra próbálunk odafigyelni, nem két nappal a döntő előtt kell már összerakni a mérkőzést. Ilyenkor már egész egyszerűen nyugodtnak kell lenni és a vízben tiszta erőből játszani. Úgyhogy én nem is szeretnék találgatni.

Nyilván van bennünk izgalom, de nyugalom is van bennünk, felesleges számolgatnunk, egész egyszerűen jön a következő meccs.

Egész egyszerűen örülnünk kell, hogy van még egy mérkőzés, úgyhogy a vízben dől el. Ilyenkor a parton már csak rontani lehet a dolgokon” - mondta a szövetség honlapjának nyilatkozva.

Mezei Tamás, a Szolnok centere az InfoRádió Pólópercek című műsorának azt mondta: csalóka volt a szombati mérkőzés, mert csapata ugyanazt csinálta, mint korábban, de most a formajavulásnak köszönhetően diadalmaskodtak.

"A Fradi veszélyes csapat, nincs ekkora különbség a két együttes között. A védekezésen lesz a hangsúly a továbbiakban is, remélem, hogy tovább tudjuk tartani ezt a formát. Koncentrálunk a következő meccsre" - emelte ki.

Varga Zsolt, az FTC vezetőedzője szerint újra el kell kezdeni játszani.

„Ezzel a mérkőzéssel egy újabb lap került be a bajnoki döntő könyvébe, ahol a Szolnok ugyanúgy, mint eddig BL-győztes, bajnokcsapat, és ez nem változik meg mindaddig, míg valaki le nem győzi őket. Tudtuk idáig is, de a szombati találkozón látni is lehetett, hogy nagyon jó együttesről van szó.

Ha nekik sikerült, nekünk is sikerülhet az, hogy új lappal indítunk.

Most fel kell kapaszkodnunk a pokolból és újra el kell kezdenünk játszani” - nyilatkozta a Fradi honlapján.

A találkozó 18.15-kor kezdődik, élőben a Duna World csatornán és az m4sport.hu oldalon lehet nézni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×