eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Moszkva, 2012. november 20.Dani Alves, a spanyol Barcelona csatára ujjong, miután gólt rúgott az orosz Szpartak Moszkva ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, a G csoport 5. fordulójában a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2012. november 20-án. (MTI/EPA/Jurij Kocsetkov)
Nyitókép: Jurij Kocsetkov

Dani Alves lett a legtöbb trófeát nyert labdarúgó

Vasárnap nyert francia bajnoki címével a brazil Dani Alves lett minden idők legtöbb trófeát nyert labdarúgója.

A Paris Saint-Germain 35 éves hátvédjének ez volt pályafutása 37. elsősége klubjai vagy a válogatott színeiben.

A páratlan sorozat még a Sevilla 2006-os UEFA Kupa-győzelmével kezdődött. Az andalúziai együttessel további négy trófeát gyűjtött, ezt követően szerződött a Barcelonához, amellyel összesen 24-szer ünnepelhetett - köztük háromszor a Bajnokok Ligájában.

A Juventusban kettő, a PSG-ben három elsőséget szerzett, ehhez jön még a brazil válogatottal elért két Konföderációs Kupa-, valamint egy Copa América-diadal.

Dani Alves a francia bajnoki címet megelőzően Maxwell-lel közösen állt az örökranglistán, melynek harmadik helyezettje a Manchester United legendája, Ryan Giggs 35 trófeával.

Dani Alves felnőtt trófeái:

3 Bajnokok Ligája

3 klubvilágbajnokság

2 UEFA Kupa

4 Európai Szuperkupa

6 spanyol bajnokság

5 spanyol Király Kupa

6 spanyol szuperkupa

1 olasz bajnokság

1 olasz kupa

1 francia bajnokság

1 francia ligakupa

1 francia szuperkupa

1 Copa América

2 Konföderációs Kupa

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×