eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin

Kórházba került a Videoton futballistája

A Videoton FC honlapjának beszámolója szerint a Puskás Akadémia–Videoton mérkőzés 56. percében a középpályás Anel Hadzic egy sikertelen szerelési kísérletet követően mozdulatlanul a földön maradt. Az orvosi segítség után hordágyon hagyta el a pályát, majd a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították.

Kovács Tibor csapatorvos elmondta, a bosnyák játékos beütötte a fejét a földbe és rövid időre elveszítette az eszméletét. Az ápolás során magához tért, de további vizsgálatokat tartottak szükségesnek, ezért került kórházba.

Címlapról ajánljuk
Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

A dohánytermékek közül a füstmentesek károsítják leginkább a fogimplantátumot – derül ki a Semmelweis Egyetem tanulmányából. Az intézmény Fogpótlástani Klinikájának docense az InfoRádióban elmondta: a dohánytermékek olyan káros anyagokat tartalmaznak, melyek a lágyszöveteknek és az alattuk lévő csontszövetnek is árthatnak, extrém esetben pedig a fogimplantátum elvesztéséhez is vezethet a dohányzás.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Félidős az ötödik Orbán-kormány – Mérlegen a gazdaságpolitika Zsiday Viktorral és Madár Istvánnal

Félidős az ötödik Orbán-kormány – Mérlegen a gazdaságpolitika Zsiday Viktorral és Madár Istvánnal

Nemrég letelt az ötödik Orbán-kormány első két éve, ami egyben azt is jelenti, hogy félidejéhez érkezett a választási ciklus. Ebből az alkalomból Zsiday Viktorral, a Citadella Alap portfóliómenedzserével, valamint Madár Istvánnal, lapunk vezető makrogazdasági elemzőjével értékeltük a kabinet gazdaságpolitikai eredményeit. Az elemzők a nagyképet nem látják túl hízelgően, a következő két évben viszont simán benne van, hogy jobb lesz, mint a ciklus első fele. Az inflációs pályáról megoszlanak a vélemények, az akkumulátorgyártást viszont úgy vélik, a ciklikus visszaesés miatt korai lenne temetni, a hosszú távú hatás tekintetében persze kétséges, hogy valaha bejön-e a kormány számítása – egyebek mellett ezekről a témákról is szó volt a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadásában, amit ebben a cikkben meg lehet hallgatni, és főbb állításait tekintve el is lehet olvasni. A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és a cikk végén beillesztett lejátszóban is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×