eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Tomori Zsuzsanna sérülése után a földön a női kézilabda Európa-bajnoki selejtező 3. fordulóján játszott Magyarország - Hollandia mérkőzésen a győri Audi Arénában 2018. március 22-én. Magyarország-Hollandia 18-19.
Nyitókép: Krizsán Csaba

Friss hírek Tomori Zsuzsanna állapotáról

Sikeres volt Tomori Zsuzsanna, a Győr és válogatott kézilabdázójának térdműtétje.

Balogh Péter csapatorvos a Petz Aladár Megyei Oktatókórházban elvégezte a szükséges beavatkozást Tomori Zsuzsanna sérült jobb térdében

A Győri Audi ETO KC játékosa a magyar válogatott Hollandia elleni győri Eb-selejtezőjének hajrájában sérült meg súlyosan. A mérkőzést követő diagnózis beigazolta a félelmeket és Tomori Zsuzsanna számára újabb beavatkozás vált szükségessé.

„Terveinknek megfelelően hétfőn megoperáltuk Tomori Zsuzsannát. A műtét során az elülső keresztszalag komplett szakadása mellett a külső holdasporc kosárfül-szakadását találtuk, melynek megfelelően a szakadt részek eltávolítása után a keresztszalagot artroszkópos eljárással pótoltuk saját inából. A beavatkozás jól sikerült, szövődmény nem volt. Várható felépülése hat hónapot vesz igénybe.” – mondta a klub honlapjának Balogh Péter csapatorvos.

A BL-címvédő győrieknél Tomori mellett Nora Mörk és Stine Bredal Oftedal is sérült.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Az Európai Unió úgy döntött, büntetővámokat vet ki a Kínából importált elektromos autókra, válaszul a versenytorzító kínai állami támogatásokra, amelyekkel a távol-keleti ország saját autóiparát erősítette az elmúlt években. Ez a lépés nem minden európai szereplőre hat egyformán, és fennáll annak a lehetősége, hogy megegyezés helyett kereskedelmi háború robban ki az EU és Kína között. Ez pedig egy még súlyosabb döntéshez vezethet, a kibocsátáscsökkentési célok módosításához.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×