eur:
394.61
usd:
365.52
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
26 éves korában elhunyt az Újpest volt futballistája

26 éves korában elhunyt az Újpest volt futballistája

Lázár Bencénél három éve diagnosztizáltak leukémiát, a sokszoros utánpótlás-válogatott futballista 26 évet élt.

"Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük, akik tervezték holnap menjenek el vért adni. Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete" - áll a Lázár család közleményében, amelyet a Sport Tv a Facebook-oldalán tett közzé.

A volt labdarúgó, aki egy sérülés miatt vonult vissza az élsporttól nem sokkal korábban, több mint két éve azért ment orvoshoz, mert megduzzadtak a nyirokcsomói, a vizsgálatok során kiderült, hogy a fiatal sportoló leukémiás. A kezelések után jobban lett, szakkommentátorként vissza is tért a Sport Tv-re. Kedden viszont családja a Facebookon arra kérte az embereket, hogy véradással segítsenek Bencén, és véradást szervezett volt csapata, az Újpest is.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×