eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Döntött jövőjéről a Győr edzője

Döntött jövőjéről a Győr edzője

Ambros Martin, a Győr női kézilabda-csapatának vezetőedzője a pénteki, Vasas elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést követően közölte a klubbal és a játékosokkal, hogy nem hosszabbítja meg szerződését.

A Győri Audi ETO KC spanyol vezetőedzője a 26-18-ra megnyert idegenbeli mérkőzést követően informálta az egyesület elnökét, Bartha Csabát, valamint a klub játékosait szerződése meghosszabbítása ügyében meghozott döntéséről.

„Ahogy azt pár hónappal ezelőtt a szurkolói ankéton elmondtam, a döntésemet úgy hozom meg, hogy az a csapat érdekét szolgálja. Jelen pillanatban azt mondhatom, hogy

a szívem a maradás mellett szavazott, de az eszem mást diktált.

A legnehezebb döntést hoztam meg életemben. Az elmúlt hat évben rengeteget kaptam a klubtól, a játékosoktól, valamint a szurkolóktól és a győriektől is, ám úgy érzem, most eljött az ideje a változásnak. Az elmúlt hetekben a körülmények a csapat körül arra irányítottak, hogy meghozzam ezt a döntést a csapat érdekében. A szívem Győré és a csapaté, de az eszem a távozás mellett döntött. Természetesen ez nem befolyásolja az idei szezont, minden fronton győzni szeretnénk! Mindörökké ETO!” – nyilatkozta Ambros Martín.

A BL-címvédő együttes vezetése elfogadta a tréner döntését és tudomásul veszi azt.

Martin 2012 óta irányítja a győrieket, és három BL-címet nyert a csapattal.

Korábban a Nemzeti Sport arról írt, hogy a spanyol edző az orosz Rosztov Donnal tárgyalt.

A Győr a hét elején jelentette be, hogy nyáron érkezik a csapathoz a norvég világ- és Európa-bajnok átlövő Veronica Kristiansen és a beálló Kari Brattset, továbbá a vb-aranyérmes francia kapus, Amandine Leynaud.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×