eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

A Juventus kilenc percig tündökölt, de bajban van

Négy gólt hozott mindkét keddi BL-meccs. Bázelben a Manchester City eldöntötte a továbbjutást, Torinóban a Spurs megőrízte veretlenségét. (Basel–Manchester City 0-4, Juventus–Tottenham 2-2).

JUVENTUS–TOTTENHAM 1-0: Pjanic ívelése után a 75. másodpercben már vezetett is a Juve, Gonzalo Higuaín fordulásból a kapuba húzta a labdát. A Juventus ennél gyorsabban csupán egyszer, 1997-ben a Manchester United ellen szerzett gólt a BL-ben Alessandro Del Piero révén.

JUVENTUS–TOTTENHAM 2-0:  Bernardeschi tizenegyest harcolt ki, Higuaín gólra váltotta. Mondja valaki, hogy „Pipita” nem a BL-meccsek embere! Amúgy pályafutása során először duplázott angol klub ellen. Kilenc perc alatt 2-0…

FC BASEL–MANCHESTER CITY 0-1: Kevin De Bruyne, a Premier League passzkirálya ezúttal  İlkay Gündoğan fejére varázsolta a labdát, s már vezet is a City.

FC BASEL–MANCHESTER CITY 0-2:  Akadnak, akik szerint már el is dőlt a párharc. Bernardo Silva lőtte a másodikat. 

FC BASEL–MANCHESTER CITY 0-3:    Már tényleg nincs kérdés. Sergio Agüero 198. gólját érte el a Manchester City mezében. Nagyobb kérdés, hogy, mondjuk, egy héten belül megszületik-e a kétszázadik, mint hogy ott lesz-e a City a nyolcban. 

JUVENTUS–TOTTENHAM 2-0: Harry Kane hatméteres fejesét Gianluigi Buffon kivédte. 

JUVENTUS–TOTTENHAM 2-0:   A tizedik perc óta veszélyesebben játszott a Tottenham, mégis Higuaín került újabb helyzetbe. Mindent jól csinált, csak éppen nem találta el a jobb alsó sarkot. 

JUVENTUS–TOTTENHAM 2-0: Gianluigi Buffon megnyert még egy párharcot Harry Kane ellen. 

JUVENTUS–TOTTENHAM 2-1:  Az előző kettő mit sem ért, a Spurs megszerezte a rengeteget érő idegenbeli gólt.  Harry Kane a leshatárról indult, elvitte a labdát a kapus mellett, s bár kisodródott közben, ballal biztosan tekert az üres kapuba. 

JUVENTUS–TOTTENHAM 2-1: Douglas Costa a 46. percben kiharcolt egy büntetőt, Aurier feleslegesen buktatta. Higuaín a lécre vágta a labdát, kimaradt a büntető. A félidő így 2-1.

FC BASEL–MANCHESTER CITY 0-4: İlkay Gündoğan második gólja után már négy gól a különbség.

JUVENTUS–TOTTENHAM 2-1: Bernardeschi lövését védte bravúrral Lloris, majd a szöglet után Mandžukić fejelhetett, a kapus védett. 

JUVENTUS–TOTTENHAM 2-2: Dele Alli kiharcolt egy szabadrúgást, Christian Eriksen pedig 20 méterről laposan belőtte. Talán kicsit rosszul állt a sorfal. A Juventus november 19. óta először kapott egy meccsen két gólt. Sőt, azóta összesen egy gólt kapott, 16 meccsen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Az Európai Unió úgy döntött, büntetővámokat vet ki a Kínából importált elektromos autókra, válaszul a versenytorzító kínai állami támogatásokra, amelyekkel a távol-keleti ország saját autóiparát erősítette az elmúlt években. Ez a lépés nem minden európai szereplőre hat egyformán, és fennáll annak a lehetősége, hogy megegyezés helyett kereskedelmi háború robban ki az EU és Kína között. Ez pedig egy még súlyosabb döntéshez vezethet, a kibocsátáscsökkentési célok módosításához.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×