eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Új edzők a válogatottnál

Új edzők a válogatottnál

Egyelőre nem dőlt el pontosan, hogy kik alkotják Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának stábját.

Az már korábban eldőlt, hogy a Bernd Storck mellett is helyet kapó Szélesi Zoltán munkájára számít az új szövetségi kapitány is, ám egyelőre nem tudni, pontosan milyen szerepet kap a 36 éves edző, aki megbízott kapitányként két meccsen irányította a válogatottat. 

A Nemzeti Sport szerint nem lenne meglepő, ha Georges Leekens Róth Antalra is számítana, őt ugyanis név szerint említette a múlt heti sajtótájékoztatón

„Hozhattam volna Belgiumból segítőket, de én nem ezt az utat járom. Olyan segítőket szeretnék, akik azonosulnak a gondolataimmal és azzal, amit képviselek. Szükség van nagy nevekre, mint például Róth Antal, aki jól ismeri a játékosokat, ugyanakkor lesznek kevésbé ismert tagok is. Nem vagyok könnyű ember, megpróbálom felmérni, kik segíthetnek nekem” - mondta a belga szakvezető. 

Róth Antalén kívül Disztl László nevét is többször lehetett hallani az utóbbi időben, a 28-szoros válogatott labdarúgó a magyar és a belga futballban is ismert, 1989 és 1994 között ugyanis az FC Bruges-ben szerepelt, és Georges Leekens is volt az edzője. Esetleges szerepvállalásával kapcsolatban a lap kereste a legutóbb Siófokon dolgozó edzőt, ám ő közölte, hogy egyelőre nincs mit mondania. 

Az is kérdéses, hogy ki felel majd a kapusok felkészítéséért. Nem tudni ugyanis, melyik szakember léphet a Bernd Storckkal együtt távozó ugyancsak német Holger Gehrke helyére.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×