eur:
394.5
usd:
365.2
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Hihetetlen sorozatot bukott el a Barcelona

Hihetetlen sorozatot bukott el a Barcelona

133 mérkőzés után vesztett bajnoki mérkőzésen a kézilabdacsapat.

A Barcelona kézilabdázói 2013 májusa óta 133 győztes mérkőzést vívtak sorozatban a spanyol bajnokságban, de most vége lett a nagy szériának. A gránátvörös-kékek a Guadalajara vendégeként a szünetben még 17-13-ra vezettek, de a második félidőben mindössze kilenc gólt dobtak, és végül 26-26 lett a végeredmény.

A pénzügyi válság után jelentősen meggyengült spanyol bajnokságban azonban így sem fenyegeti semmi a Barcelona sikerét, továbbra is jelentős előnnyel vezeti a tabellát.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×