eur:
394.93
usd:
367.52
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Tökéletes pillanat - Rooney a csodagólról

"Tökéletes pillanat" - Rooney a csodagólról

Az Everton Wayne Rooney mesterhármasának is köszönhetően győzte le 4-0-ra a West Ham Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában.

A 32 éves támadó - aki nyáron tért vissza nevelőegyesületéhez a Manchester Unitedtől - több mint hat év (2272 nap) után, 2011. szeptember 11. után szerzett újra három gólt egy mérkőzésen a Premier League-ben. Ez a legnagyobb különbség két mesterhármas között.

A 119-szeres válogatott támadónak különösképpen a harmadik gólja volt emlékezetes, ugyanis a vendégek kapusának felszabadítását a félpályáról kapásból lőtte a hálóba.

"Ez volt az egyik legjobb gól, amit valaha szereztem. Olyan jól találtam el, ahogy csak lehet. Különleges érzés volt meglőni az első mesterhármast az Evertonban. Ez volt a tökéletes pillanat" - mondta a csatár.

A diadallal az Everton a 13. helyre jött fel. A csapat irányítását Sam Allardyce veszi át az eddig megbízott edzőként dolgozó David Unsworth-től.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
395 alatt a forint

395 alatt a forint

Hétfőn még erősödéssel kezdett a forint, aztán amint romlott a külpiaci hangulat, a forint is visszakanyarodott, kedden pedig a borongós külső környezet mellett újra esni kezdett, így az euróval szembeni jegyzések 396 fölé lendültek. A délelőtti eurózóna inflációs adat nem mozgatta meg a piacokat, délután viszont amellett, hogy Christine Lagarde és Jerome Powell jegybankelnökök is megszólalnak, Amerikából munkaerőpiaci adat is érkezik. Összességében az látszik, ami az előző hetekben: a dollár az euróval szemben az 1,07 körül ingadozik, és az amerikai deviza kilengéseivel a forint is hol erősödik, hol gyengül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×