eur:
392.24
usd:
362.25
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Durva támadás: újabb Forma-1-es csapatot raboltak ki Brazíliában

A Mercedes Forma 1-es csapata után a vetélytárs, a Sauber is fegyveres rablás áldozata lett Brazíliában, nem sokkal a Sao Paoló-i futam kezdete előtt.

A Sauber egyik teherautóját a szombati időmérő edzés után kényszerítették fékezésre: egy másik autóval szándékosan nekihajtottak a járműnek, s amikor lassított a Sauber sofőrje, fegyveres férfiak támadtak rá. A Sauber-csapat tagjainak beszámolója szerint az incidensben nem sérült meg senki: a sofőr – követve a nemzetközi szövetség ajánlásait – nem állt meg, s senki sem szállt ki a járműből - írta a hvg.hu.

A Mercedes tagjai egy nappal korábban nagyobb bajba kerültek: a csapat egyik tagjának fejéhez fegyvert szegeztek, s a rablók elvették a kocsi utasainak értékeit.

A vasárnapi futamot Vettel nyerte, Hamilton vezetett is, végül a negyedik helyen ért célba.

Címlapról ajánljuk
Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Az Alkotmánybíróság pénteken hozott határozatában megsemmisítette a főpolgármester-választásról hozott kúriai döntést, így továbbra sem fejeződött be a Karácsony Gergely és Vitézy Dávid közötti versenyfutás Budapest vezetéséért. Az ügyben a Kúriának új eljárást kell lefolytatnia, és új döntést kell hoznia.

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×