eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Shane Tusup így fogadta, hogy nem őt választotta az MLSZ

Shane Tusup így fogadta, hogy nem őt választotta az MLSZ

Az úszóedző álmodott is azzal, hogy szövetségi kapitányként segíti a labdarúgó-válogatottat, de végül elfogadta, hogy nem őt választotta a magyar szövetség.

Az elmúlt hetekben többször is jelezte Shane Tusup, az olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka edző-férje arról, hogy szívesen lenne a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Azt ígérte, hogy csapata harcosokból áll majd, akik készen állnak a háborúra, amikor kell.

Az MLSZ végül a belga Georges Leekenst választotta, és erre Tusup is reagált.

"Nyugi, nyugi, tudom, hogy éreztek. Nem az enyém a lehetőség, hogy megkíséreljem kijuttatni a magyar válogatottat a 2020-as Európa-bajnokságra, de

nincs bennem sértettség.

Őszintén remélem, hogy a csapat újra sikeres lesz, és minél hamarabb örömet szerez magyar futballszurkolók millióinak!" – írta a Facebookon.

Kitért arra is, hogy sok támogatást kapott.

„Annyira beleéltem magam, hogy egyszer tényleg azzal álmodtam, én állok a magyar kispad mellett.

Nem játszottunk fantasztikusan, de sokkal jobban akartuk a győzelmet, és nyertünk, ti pedig fel-le ugráltatok a lelátón.”

Az MLSZ hétfőn nevezte ki a belga Georges Leekenst az október közepén távozott Bernd Storck utódjának. A szakvezető kemény munkát ígért és összefogást kért.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás

Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás

Ukrajna újjáépítésének és stabilizációjának sikere szorosan összefonódik a nemzetközi támogatás és a helyi reformok hatékonyságával. Az országnak stratégiai lépéseket kell tennie a gazdasági diverzifikáció, a humán tőke fejlesztése és az infrastrukturális modernizáció terén, hogy hosszú távú fenntartható fejlődést érjen el – vélik el a Centre for European Policy Studies kutatói, akiknek friss jelentése szerint a további nemzetközi, főként piaci befektetések legkomolyabb visszatartó ereje nem a háború, hanem a szükséges politikai reformok végrehajtása.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×