eur:
397.66
usd:
358.41
bux:
74158.95
2024. október 1. kedd Malvin

Baji Balázs jó eredménnyel győzött Zuglóban

A világbajnoki bronzérmes Baji Balázs a várakozásoknak megfelelően óriási fölénnyel nyert férfi 110 méter gáton a budapesti Lantos Mihály Sportközpontban zajló 3. Atlétikai Magyar Szuper Liga döntőben, amelyen ráadásul kiváló időt futott.

A londoni világbajnokság harmadik helye után az Universiadén aranyérmet nyert magyar sprinter 13.32 másodperccel ért célba, ami annak fényében különösen értékes, hogy a közelében sem volt senki. A második helyezettet közel másfél másodperccel verte.

Az utóbbi időben már elsősorban edzőként dolgozó, 40 éves Zsivoczky-Pandel Attila rajthoz állt hárompróbában, s a tízpróbában 2005-ben vb-bronzérmes, 2006-ban Eb-ezüstérmes sportoló meg is nyerte a magasugrásból, súlylökésből és 1500 méterből álló számot.

A Gyulai István Memorial és az országos bajnokság után a harmadik legfontosabb magyarországi verseny a Szuper Liga döntő, amelyen mind a 38 számban a legjobb nyolc atléta áll rajthoz. A versenyben minden helyezett alappénzdíjban részesül, amelyhez az elért eredmény függvényében bónuszdíjazás is társul. Az első helyezettek alapból 110-110 ezer forintot kapnak, a maximálisan elérhető bónusz pedig további 140 ezer forint.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×