eur:
393.13
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Így még nem vettek el gólt Ronaldóéktól

A portugál labdarúgó-válogatott 2-2-es döntetlent játszott a mexikói együttessel a jövő évi világbajnokság főpróbájának tartott Konföderációs Kupa első fordulós mérkőzésén, vasárnap.

Az álmosan csordogáló első húsz perc után előbb Cristiano Ronaldo lőtt a felsőlécre, majd másodpercekkel később Pepe talált be lesről, ám Néstor Pitana játékvezető

a videóbírós rendszer segítségével érvénytelenítette a találatot.

Negyedóra múlva viszont tényleg előnyt szerzett az Európa-bajnok: Ronaldo tálalt remekül Quaresma elé, aki Ochoa kapus elfektetése után pöckölte be a labdát a kapuba.

A mexikói együttes egy portugál védelmi hibát kihasználva még a szünet előtt egyenlített Javier Hernández révén: a felszabadítani igyekvő Guerreiro nem találta el a játékszert, amelyre Carlos Vela csapott le, középre adta, az érkező "Chicharito" pedig hét méterről befejelte.

A fordulást követően inkább a portugálok voltak veszélyesebbek a kapura, s ez végül Cédric jóvoltából érett góllá: a jobbhátvéd egy lecsorgó labdára lecsapva lőtt a kapuba. Hogy mégis döntetlennel záruljon a találkozó, arról egy baloldali szöglet után pontos fejesével Héctor Moreno gondoskodott a rendes játékidő hosszabbításában.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×