eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Kulcsár Krisztián elárulta, mi lesz MOB-elnökként az első teendője

Kulcsár Krisztián elárulta, mi lesz MOB-elnökként az első teendője

Nemcsak az érmekben méri majd a munkája sikerét Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság frissen megválasztott elnöke. Elsőként az iroda munkatársaival akar beszélni, de utána leül mindenkivel, akinek partnerséget ígért az elnökjelölti programjában.

A második fordulóban 108-an voksoltak önre. Számított ilyen támogatottságra?

Ekkorára nem. Arra igen, hogy MOB-elnökként fogok hazamenni, de az, hogy hajszál híján már az első körben sikerült, kellemes meglepetés.

Mi a legfontosabb teendő a következő napokra, hetekre?

A legfontosabb teendőm a tájékozódás, függetlenül attól, hogy milyen elgondolásaim vannak a jövőt illetően. Az első dolgom, hogy bemegyek az irodába, beszélek a kollégákkal, megnézem, hogy melyek azok a napi ügyek, amelyek azonnali cselekvést igényelnek. Utána leülök azokkal a szereplőkkel, akiknek a programomban partnerséget ígértem.

Ez nem kis lista, hiszen a sportolóknak, az edzőknek, az államtitkárságnak, az üzleti élet szereplőinek, a sportvezetőknek és a MOB-tagoknak is partnerséget ígért.

Nem rövid a lista, de a jó hír, hogy nem egyedül csinálom. Az elnökségben olyan nevek lesznek, akikkel együtt tudok dolgozni, és a programpontokat úgy tudom megvalósítani, ha a munkába őket is be tudom vonni.

Sportolóként pontosan tudta, hogy mi a siker mércéje. MOB-elnökként mi jelentené a sikert?

A közönség számára az olimpiai sportágakban az általános eredményesség számít, de legalább ennyire fontos, hogy hosszú távon ez az eredményesség meg tudjon maradni, hogy a sportágak bázisát meg tudjuk erősíteni. Ha azt el tudjuk érni, hogy az igazolt sportolók száma nő, és hogy javulnak a körülmények, amelyek között a sportolók és az edzők készülnek, az már siker.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×