eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Märcz: Örülök, hogy nem vettünk vissza

Märcz: Örülök, hogy nem vettünk vissza

A fölényes pénteki siker után a magyar férfi vízilabda-válogatott szombaton este Montenegró ellen játszik a Tüskecsarnok melletti uszodában.

Hamar háromgólos előnyre tett szert a magyar válogatott Szlovákia ellen: Decker Ádám egyszer, Manhercz Krisztián rögtön két góllal vétette észre magát. A második játékrész Vámos Márton és Hosnyánszky Norbert vezérletével 7–2-re duzzadt az előny, majd Märcz Tamás szövetségi kapitány játékosai tovább folytatódott a magyar parádé, így a hazaiak 20–5-ös sikerrel kezdték a tornát.

A szakvezető elégedetten értékelte a győzelmet.

„Szlovákia jobb csapat, ha komplettebb a játékoskerete. Ezúttal hiányosan álltak ki. Örülök, hogy nem vettünk vissza a kezdeti lendületünkből. Folyamatosan nagy kedvvel játszottunk, jó teljesítményt mutattak a srácok” – mondta Märcz Tamás az InfoRádiónak.

A találkozón hat gólt szerző Hosnyánszky Norbert előzetesen is könnyű győzelemre számított, de már a következő mérkőzésre koncentrál.

„Fárasztó meccs volt, Örülök, hogy sok újoncot avatott a válogatott. A Montenegró elleni összecsapás azonban jóval nehezebb lesz. Az eredmény másodlagos lesz, ugyanolyan koncentrált játékot kell mutatnunk, mint pénteken” – fogalmazott az InfoRádiónak.

A magyar férfi vízilabda-válogatott szombaton 20 óra 30 perctől Montenegró ellen játszik, vasárnap 11 óra 30-tól pedig Horvátország lesz az ellenfél.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×