eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Dzsudzsák legszívesebben hazajönne

Megszokta a klímát és csúcsformában van a válogatott csapatkapitánya, aki arról is beszélt, miért nem tudott Dárdai Pállal dolgozni.

Labdarúgó-válogatottunk csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs jól érzi magát az al-Vahdánál, ennél jobban saját bevallása szerint talán már csak akkor érezné, ha ismét Magyarországon játszhatna - írta a Nemzeti Sport.

A lapnak Dzsudzsák elmondta: kár lenne tagadni, hogy az elején voltak gondjai. "Amikor például az al-Vahdánál orvosi vizsgálatra vittek, ötvenkét fokot mutatott a hőmérő. Álló helyzetben szakadt rólam a víz, s arra gondoltam, ez így pokoli, embert próbáló feladat lesz. Szerencsémre a klub vezetői és Javier Aguirre vezetőedző – akit rendkívül sokra tartok, és akinek fontos szerepe volt abban, hogy ideszerződtem – nyugtatott, buzdított és türelemre intett. Azt mondták, szokjam meg a klímát, az itteni körülményeket."

A focista viszont azt mondta, most már csúcsformában van, és hétről hétre azt nyújtja, amit várnak tőle.

A Hertha is érdeklődött iránta, és Dzsudzsák szerint remek lett volna Dárdai Pállal dolgozni, lényegében mindenben meg is állapodtak vele. Ám a török klub pénzt kért a sportolóért, amit a Hertha nem tudott megadni.

Legszívesebben itthon futballozna - mondta a lapnak Dzsudzsák, aki irigyli korábbi csapattársait, hollandokat, németeket, oroszokat, akik megtehetik, hogy otthon, a saját környezetükben léphetnek pályára hetente. Neki ez hiányzik.

Címlapról ajánljuk
Az MI kinyitja a világot az okostelefon-használóknak, de ezt nem mindenki élvezheti

Az MI kinyitja a világot az okostelefon-használóknak, de ezt nem mindenki élvezheti

A legújabb, legfejlettebb mesterséges intelligencia-funkciók továbbra is a csúcskategóriás készülékek privilégiumai maradnak – mondta az InfoRádióban a hwsw.hu informatikai szakportál újságírója. Koi Tamás hozzátette: még jó ideig csak azok számára lesznek elérhetők ezek a funkciók, akik a legmodernebb, legdrágább telefonokat vásárolják meg.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×