eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Verseny után még itt maradnak a száguldó cirkusz tagjai

Idén az érdeklődők nemcsak a Magyar Nagydíj alkalmából láthatják a Forma-1-es autókat a mogyoródi pályán, hanem a rá következő napokban a csapatok szezon közbeni kollektív tesztelésén is - mondta Gyulai Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója a Világgazdaságnak.

A Forma-1-es autók tesztelése a Magyar Nagydíj utáni kedden és szerdán lesz, Mogyoród ezzel Barcelona, Bahrein és Abu-Dzabi mellé sorakozik fel a teszthelyszínek listáján.

Ez nem kevés pénzt hoz, hiszen a csapatok a tesztelés ideje alatt is itt költenek. Maga a tesztelés külön beruházást nem igényel, csak a személyzet közreműködéséért kell fizetni.

A Hungaroring bevétele 2011. évi közel 2,5 milliárdról 2015-ig csaknem 4,5 milliárdra emelkedett.

Idén a nyári szünet előtti utolsó Forma-1-es futam lesz a Magyar Nagydíj július 28-30-án - emlékeztetett az újság.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×