eur:
386.51
usd:
355.47
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Súlyos büntetést kapott a Bundesliga-sztár

Négyhónapos eltiltást kapott Hakan Calhanoglu, a Leverkusen török labdarúgója.

A 22 éves középpályásnak emellett 100 ezer eurót is kell fizetnie kompenzációként a török Trabzonspornak, amellyel még tinédzser korában szerződést kötött, ám azt végül megszegve a Karlsruhéban maradt. A futballista 2012-ben a Hamburghoz, 2014-ben pedig a Leverkusenhez került.

Calhanoglu az eltiltás értelmében ebben a szezonban már nem léphet pályára, sem klubjában, sem a válogatottban.

Címlapról ajánljuk

"Nagy erejű ütközés történt" - folyik a keresés a verőcei hajótragédia után

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán - mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1 televízióban hétfő reggel. Egy ember kimenekült, két holttest megvan, a többiek nincsenek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
A jegybanki óvatosság ellenére hamarosan 400 forint lehet az euró

A jegybanki óvatosság ellenére hamarosan 400 forint lehet az euró

Kitart a fél százalékpontos (50 bázispontos) kamatcsökkentés mellett holnapi ülésén a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa - vélik egységesen a Portfolio által megkérdezett közgazdászok. Ezzel az irányadó ráta 7,25 százalékra csökken, ám a lendületes monetáris lazítás már a végéhez közeleg. Úgy tűnik, hogy a piac magáévá tette a jegybank óvatos megközelítését, és még év végére is 6,5%-os alapkamatra számít. Ugyanakkor az elemzők szerint hiába vesz vissza az MNB a kamatcsökkentésekből, az euró árfolyama így is 400 fölé fog emelkedni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×