eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Már nincs válságos állapotban a volt Formula-1-es sztár

Egy szingapúri kórházban kezelik Stirling Mosst. A Formula-1 87 éves legendáját még december 22-én szállították be egy mellkasi fertőzés miatt, és a most kiadott közlemény szerint noha komplikációk adódtak, már stabil Moss állapota.

Mosst a legjobb olyan F1-es versenyzőként emlegetik, aki nem tudot világbajnokságot nyerni, elsősorban azért, mert az ötszörös vb-győztes Juan Manuel Fanhio volt a csapat- és kortársa. Sorozatban négyszer lett második az autós gyorsasági sorozatban, és 16 futamot nyert.

Most a saját honlapján jelent meg a közlemény, amely szerint december 22-én kellett kórházba szállítani, és a fertőzés súlyossága miatt az állapota a vártnál lassabban javul. A beszámoló szerint Moss jó hangulatnak örvend, csupán az bosszantja, hogy nem tudott karácsonykor hajóútra indulni a barátaival.

Moss csak 2011-ben hagyott fel a versenyzéssel, 81 éves korában még indulni akart saját, felújított Porschéjével a Le Mans-i pályán a legendák versenyében. 

2010 márciusában súlyos baleset érte, saját házában beleesett a liftaknába, és három emeletet zuhant, de megúszta láb- és bokatörésekkel, de négy hónappal később már versenyzett.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×