eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Tóth Ivett értékes sikere

A pénteki rövidprogram után a szombati kűrt is megnyerte Tóth Ivett a műkorcsolyázók négy nemzet bajnokságán, a lengyelországi Katowicében, így az élen végzett a nők mezőnyében.

A 18. életévét három nap múlva betöltő versenyző a lengyel, cseh, szlovák és magyar műkorcsolyázók összevont országos bajnokságán 114,34 pontot kapott a bemutatójára, ez pályafutása legjobbja. Összesítésben 175,70 ponttal végzett az élen, ami - a nemzetközi szövetség (ISU) honlapja szerint - ugyancsak egyéni csúcs.

A korábbi Európa-bajnok Sebestyén Júlia tanítványán kívül Bátori Júlia és Szombathelyi Eszter képviselte a magyar színeket a nők mezőnyében, a verseny honlapja szerint előbbi a kűrben hetedik, összesítésben ötödik, utóbbi a kűrben és végeredményben is 14. lett.

A felnőtt férfiak mezőnyében Borovoj Alexander szombaton a kilencedik, összességében a nyolcadik, míg Csernoch András a kűrben a 15., összesítésben pedig a 14. helyen zárt.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 21:47
×
×
×
×