eur:
393.5
usd:
363.11
bux:
71250.31
2024. július 8. hétfő Ellák

Harag nélkül vált szét a világbajnok páros

Az újabb olimpiai szereplés az álma Tótka Sándornak. Az Újpest kétszeres világbajnok kajakozója nagy feladatra vállalkozott: a nemzetközi szövetség és a NOB döntése után úgy határozott edzőjével, Hüvös Viktorral, hogy a sprinttávról fokozatosan átáll 1000 méterre.

“Bíztunk benne, hogy az 500 négyes szerepel majd a tokiói játékok műsorán, de nem így alakult. Arra az elhatározásra jutottunk edzőmmel, hogy lutri lenne a 200 egyesre készülni, 1000 méteren mégiscsak három számban indulhatnak a kajakozók 2020-ban. Kemény dió lesz, de Viktor fejében megvan, hogyan juthatok el a magyar mezőny legjobbjai közé ezen a távon” – mondta az InfoRádiónak adott interjúban.

Mivel eddigi párostársa, Molnár Péter marad a 200-as számoknál, ez azt is jelenti, hogy két eredményes szezon (a tavalyi milánói vb-siker és a riói negyedik hely) után immár nem egy hajóban ülnek majd. Haragról azonban még véletlenül sincs szó, ráadásul mindketten Hüvös Viktor irányításával folytatják.

“A kisebb sérülések után csütörtökön csatlakoztam a csapathoz, de már korábban beszéltünk Molival is. Mondta, hogy ő már nem érez magában lendületet a nagy átálláshoz, ezt pedig elfogadtam minden harag nélkül. Köztünk gyakorlatilag testvéri a kapcsolat, megértettük egymás céljait, folytatjuk tovább a munkát, még ha lassan külön is válnak az edzéseink” – jelezte az olimpiai negyedik helyezett.

A Tótka Sándorral készült interjút teljes terjedelmében meghallgathatják szombaton délután fél hat és hat óra között az InfoRádió Víztükör című magazinműsorában.

Címlapról ajánljuk
Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Alapító bejelentések
Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.

Jön a háborúellenes akcióterv, változik a Babaváró támogatás

A múlt heti két kormányülés döntéseiről tájékoztatott hétfőn Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Szó volt a miniszterelnök váratlan külföldi látogatásairól, a bejelentett védelmi akciótervről és a különadókról, de a benzinárról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×