eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Nikolics nélkül a válogatott

Sérülés miatt nem játszhat a labdarúgó-válogatott következő két mérkőzésén Nikolics Nemanja, a lengyel Legia csatára.

A futballistának eltört az ujja, amely már a nyári, franciaországi Európa-bajnokság előtt is megsérült.

"Kénytelen vagyok kihagyni a válogatott vb-selejtezőjét és a svédek elleni meccset. Beszéltem a szövetségi kapitánnyal, aki elfogadta a lengyel orvosok döntését, hogy nem utazhatok haza, és jobbulást kívánt" - írta a kórházból közösségi oldalán a csatár a jövő vasárnapi, Andorra elleni világbajnoki kvalifikációs találkozóra és a két nappal később sorra kerülő felkészülési mérkőzésre utalva. Hozzátette, az orvosok műtétet javasolnak, s a következő napokban fog eldőlni szükség lesz-e az operációra.

"Nagyon bánt, hogy nem csatlakozhatok a kerethez, de meg kell értenem, hogy amennyiben nem akarok sokat kihagyni, most a teljes gyógyulásra kell koncentrálnom. Ugyanakkor nézni fogom mindkét meccset, lélekben a fiúkkal leszek, és nagyon szurkolok, hogy az idei utolsó két feladatot is sikerrel vegye a csapat" - mondta.

A támadónak a gyűrűsujja sérült meg a bal kezén - amint arról a magyar szövetség a honlapja is beszámolt.

Nikolics a Cracovia ellen gólt szerzett vasárnap. A Legia - amely sorozatban harmadik bajnokiján győzött - 15 fordulót követően ötödik a lengyel élvonalban, hátránya nyolc pont a listavezető Jagiellonia mögött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×