eur:
394.95
usd:
367.81
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó

A Real Madridot és az Atléticót jogerősen kizárták két átigazolási időszakból

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fellebbviteli bizottsága csütörtökön jóváhagyta a Real Madrid és az Atlético Madrid kizárását két átigazolási időszakból.

A két klubot azért büntették meg még január közepén, amiért korábban a harmadik nagy spanyol futballklubot, az FC Barcelonát is: több 18 év alatti játékos megszerzésekor megsértették a fiatalkorúak szerződtetésére vonatkozó szabályokat. A Real és az Atlético fellebbezett, a FIFA illetékes testülete pedig most hozta meg jogerős döntését, amely megegyezik a fegyelmi bizottság korábbi határozatával.

A szankció miatt a klubok nem regisztrálhatnak új játékosokat a következő két átigazolási időszakban, erre legközelebb 2018 januárjában lesz lehetőségük. Az Atléticót 900 ezer, míg a Real Madridot 360 ezer svájci frankra is megbüntette a FIFA.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×