eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Háromszor mattolták Királyt

A címvédő Ferencváros a Haladás elleni magabiztos győzelemmel kezdte meg a labdarúgó OTP Bank Liga 2016/17-es idényét.

A Ferencváros a szombat esti mérkőzés előtt kapta meg a Szuperkupát, amelyet hatodszorra hódított el, ezzel egyedüli rekorderré vált a sorozatban. Az előző idényben a bajnokságot és a Magyar Kupát is az FTC nyerte, így a kiírás értelmében automatikusan - külön mérkőzés nélkül - övé lett a Szuperkupa.

A találkozót lendületesen kezdte a hazai csapat, ennek eredményeként a 7. percben már két góllal vezetett: Böde előbb gólpasszt adott Trinksnek, majd maga is a kapuba talált. A Haladás negyedóra elteltével vette fel a mérkőzés ritmusát, ezután helyzeteket is alakított ki, de a hajrához közeledve Böde újabb gólt szerzett - Király kipasszolását lefülelve volt eredményes -, ezzel gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés.

A kiegyenlítettebb játékot hozó második félidő elején kezezés miatt megítélt büntetőből szépített a vendégcsapat, de közelebb már nem tudott zárkózni az ekkor már erőit némileg kímélő, de így is megérdemelten nyerő Ferencvároshoz.

OTP Bank Liga, 1. forduló:

Ferencváros-Swietelsky Haladás 3-1 (3-0)

Groupama Aréna, 6000 néző, v.: Solymosi

gólszerzők: Trinks (3.), Böde (7., 36.), illetve Iszlai (52., 11-esből)

sárga lap: Pintér (79.), Djuricin (88.), illetve Wils (27.), Gaál (57.), Bosnjak (79.)

Ferencváros: Dibusz - Dilaver, Hüsing, Leandro, Ramírez - Pintér Á., Gera (Nagy D., a szünetben) - Varga R., Trinks, Lovrencsics (Sesták, 64.) - Böde (Djuricin, 73.)

Haladás: Király - Polgár, Wils, Jagodics, Bosnjak - Iszlai, Overgoor (Kovács L., 60.), Ars (Williams, 68.), Gaál, Halmosi - Németh M. (Rácz, 81.)

Korábbi eredmények:

Újpest-Honvéd 0-2

Mezőkövesd-Gyirmót 2-2

Vasárnapi program:

MTK Budapest-Vasas, Dunaújváros 18.00

Videoton

FC-Diósgyőri VTK, Felcsút 18.00

DVSC-Paksi FC 18.00

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×