eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba

Kialakult a SEHA Liga mezőnye

Kialakult a SEHA Liga 2016/17-es idényének mezőnye, amelynek tagja az elmúlt két szezon győztese, a Telekom Veszprém is.

A sorozat honlapjának beszámolója szerint a szeptember 6-7-én rajtoló idényben a tavalyihoz hasonlóan tíz csapat vesz részt, az alapszakaszban oda-visszavágós alapon rendezik a mérkőzéseket, majd a legjobb négy csapat mérkőzik meg a végső győzelemért.

A tavaly szerepelt szerb együttesek helyét szlovén csapatok vették át, valamint változott az induló bosnyák csapat is.

A SEHA Liga 2016/17-es kiírásának mezőnye:

------------------------------------------

Telekom Veszprém (magyar, címvédő), Vardar Szkopje, Metalurg Szkopje (macedón), Pivovarna Lasko Celje, Gorenje Velenje (szlovén), PPD Zagreb, RK Nexe (horvát), Meskov Breszt (fehérorosz), Tatran Presov (szlovák) és Izvidjac Ljubuski (bosnyák)

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás

Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás

Ukrajna újjáépítésének és stabilizációjának sikere szorosan összefonódik a nemzetközi támogatás és a helyi reformok hatékonyságával. Az országnak stratégiai lépéseket kell tennie a gazdasági diverzifikáció, a humán tőke fejlesztése és az infrastrukturális modernizáció terén, hogy hosszú távú fenntartható fejlődést érjen el – vélik el a Centre for European Policy Studies kutatói, akiknek friss jelentése szerint a további nemzetközi, főként piaci befektetések legkomolyabb visszatartó ereje nem a háború, hanem a szükséges politikai reformok végrehajtása.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×