eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Szilágyi Áron: motivál, hogy közeleg Rió

Az olimpiai bajnok kardvívó Szilágyi Áronnak az eddigi negatív hírek ellenére jók a tapasztalatai Rió városáról. A Vasas versenyzője az InfoRádió Aréna című műsorában kiemelte, hogy magabiztosan várja a nyári játékokat.

Az olimpiai bajnok kardvívó Szilágyi Áron egyelőre nem érez magán nyomást a címvédés és a vele összefüggő elvárások miatt. A Vasas versenyzője az InfoRádió Aréna című műsorában kiemelte, hogy a nap minden órájában a riói játékokra készül.

 „Sokat gondolok Rióra, elő-előjön lefekvéskor, vagy amikor felkelek és napközben is az edzéseken. Tehát egyre többet jut eszembe, de még nem érzem sem a külső, sem a belső nyomást. Inkább motivál az, hogy most már látom az alagút végén a fényt, most már elérhető távolságon belülre került az olimpia. Így most már az edzéseken, az edzőtáborokban plusz motivációt jelent, hogy ez már tényleg a közvetlen felkészülés részét képezi. Most már nem csak azért szenvedek, mert majd egyszer a távoli jövőben lesz egyszer egy fontos verseny, hanem most már látom azt, hogy nap mint nap mit miért csinálok” - mondta el az olimpiai bajnok.

 Szilágyi Áron hangsúlyozta, hogy az eddigi negatív hírek ellenére jók a tapasztalatai Rio városáról az áprilisi tesztverseny alapján.

 „Nekem nagyon kellemesek voltak a tapasztalataim. Mi is nagyon sok rosszat hallottunk a városról a kiutazás előtt, a zika-vírustól elkezdve a folyamatos sztrájkokon át addig, hogy járhatatlan, élhetetlen a város. De nem találkoztunk olyasmivel, ami pánikra adna okot, vagy akár csak elgondolkoztatna minket, hogy nem lenne érdemes oda utazni” - mondta Szilágyi Áron.

 Az olimpiai bajnok kardvívó arról is beszélt, hogy a szervezők készen állnak a nyári játékok megrendezésére.

„Úgy gondolom, hogy a brazilok fantasztikus olimpiát fognak rendezni. A létesítmények már áprilisban teljesen készen álltak, az olimpiai falu is teljesen készen volt már” - jelezte.

 Szilágyi Áron hozzátette: a riói versenyen a válogatott csapattársakkal és a szakmai stáb tagjaival készül majd.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×