eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Foci Eb az InfoRádióban - minden, amit nem látott a közvetítésben

Az InfoRádió saját stábbal számol be a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság híreiről, eseményeiről. Exkluzív szakértőnk Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

A korábbi sikerkapitány mellett Dénes Tamás futballszakíró és S. Ráduly János franciaországi tudósítónk naponta több alkalommal személyesen tájékoztatja az InfoRádió hallgatóit. Rendszeresen megszólal műsorunkban Markó Edina, a magyar női válogatott szövetségi kapitánya és Dénes Ferenc sportközgazdász is.

Az InfoRádióban óráról órára megtudhatják a legfrissebb információkat: a mérkőzések közben minden hírblokkban értesülhetnek azok állásáról, tudósítóinkkal és szakértőinkkel a torna hátterét is bemutatjuk.

A ReggelInfóban minden kiderül az Eb-ről: hétköznaponként fél hétkor Dénes Tamás kollégánk a helyszínről értékeli az előző esti találkozókat, és elmondja azt is, mire érdemes aznap figyelni.

Franciaországi tudósítónk, S. Ráduly János napi hangulatjelentést ad a rendező Franciaország Eb-hétköznapjairól.

Minden hétköznap nyolc óra előtt néhány perccel exkluzív szakértőnk, Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, korábbi sikerkapitány fejti ki véleményét a meccsekről és a főszereplőkről, felkészülésről, taktikáról.

Az InfoRádió szakértői szakmai beszélgetésekben, tudósításokban számolnak be a foci Eb eseményeiről, de Markó Edina például arról is beszél majd, hogy nőként hogyan látja a férfi futball Európa-bajnokság eseményeit. Ez azoknak a női hallgatóknak is érdekes lehet, akik esetleg esténként egy fél órát kapnak el a mérkőzésből, vagy a párjuk mellett nézik végig az esti kiemelt futball-meccset.

Olyan is lesz, amikor egy időben lesznek a mérkőzések, így az ember átkapcsolhat, itt-ott belehallgathat, hogy mi történt a másik meccsen. Az InfoRádióban pedig negyedóránként beszámolunk a mérkőzések állásáról, így ha valaki akár a munkából hazafelé tart, és lemarad egy mérkőzésről, annak az elejéről vagy éppen végéről, az InfoRádióban a hírblokkok végén mindig megtudhatja, hogy éppen hogy áll az adott meccs. Ezt rutinszerűen így csináltuk az elmúlt másfél évtizedben a nagy világeseményeken, most is erre számíthatnak a hallgatóink – számolt be Farkas Dávid, a projekt egyik vezetője.

Kiemelte: különösen érdekes a magyar válogatott szereplése, ezt kiemelten kezeljük az InfoRádióban. A magyar válogatott mérkőzéseinek napján az InfoRádió külön készül az adott találkozókra.

„A magyar válogatott a csoportmeccsek során mindig este 6 órától játszik. Tehát ha valaki este 6 és 8 óra között véletlenül nem tudja nézni a mérkőzést, de hallgatja az InfoRádiót, megtudja, hogy mi történik. Nemcsak a mérkőzés állását tudhatja meg, hanem azt is elmondjuk, hogy az elmúlt percekben történt-e fontosabb esemény, ha gól született, akkor az hogyan született, ha pedig történik egy olyan bírói ítélet, amely következményekkel jár – például tizenegyesről vagy kiállításról van szó –, azokat sem felejtjük ki a hírblokkokból. A mérkőzések után pedig Dénes Tamás szakíró – aki Franciaországból követi a magyar csapat mérkőzéseit is – részlesebben is elmondja majd a meglátásait, és mindezeket olvashatják majd az InfoRádió honlapján is” - tette hozzá Farkas Dávid.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×