eur:
393.01
usd:
363.06
bux:
72119.05
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Óriási csatát vívott Kiss Norbert a kamion Eb-n

A címvédő Kiss Norbert, a Tankpool24 Mercedes magyar versenyzője a szombati első futamon kilencedik, a másodikon pedig ötödik lett a kamion Európa-bajnokság idei szezonjának második állomásán, az olaszországi Misanóban.

A sorozat honlapjának tanúsága és a 31 éves szombathelyi pilóta Facebook-bejegyzése szerint a címvédő az első versenyen a mezőny végéről volt kénytelen rajtolni, s az új fejlesztésű Mercedesszel - amelyet most próbált ki először versenyen - a kilencedik pozícióig kapaszkodott fel a 12 körös futam végéig.

A második, délutáni versenyen Kiss a pole pozícióból rajtolhatott - a fordított rajtsorrend szabálya és egy kizárás miatt -, s óriási csatát vívott ellenfeleivel, majd ötödikként ért célba.

A győztes mindkét futamon a cseh Adam Lacko volt.

Vasárnap újabb időmérő edzést, s két versenyt rendeznek Misanóban.

Címlapról ajánljuk
Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Jön a hét legfontosabb adata a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb adata a tőzsdéken

Ma a piacokat elsőorban az amerikai munkanélküliség alakulása hozza lázba, erre heves csapkodások lehetnek a tőzsdéken, hiszen a Fed kamatdöntéseit nagyban a munkapiaci folyamatokra (is) alapozza. Az ázsiai tőzsdéken ma reggel kisebb esés látszott, Európában az óvatos optimizmus egyelőre a jellemző, miközben meredek bezuhanást láthatunk a kriptopiacon, nagyot esett többek között a bitcoin is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 12:44
×
×
×
×