eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Mourinho a Manchester United helyett a Valencia edzője lehet

A Manchester Uniteddel többször hírbe hozott José Mourinho a Valencia labdarúgócsapatának vezetőedzője lehet angol sajtóértesülések szerint.

A korábbi médiainformációk arról szóltak, hogy az 53 esztendős portugál szakember - akit decemberben menesztettek az angol élvonalban címvédő Chelsea-től - szóban már megegyezett a manchesteri klubbal arról, hogy nyáron átveszi a holland Louis van Gaal helyét. A The Sun beszámolója szerint azonban Mourinho a nyártól a spanyol Valenciát irányíthatja, amely a brit lap értesülései szerint 18,9 millió eurós (több mint 5,9 milliárd forintos) évi fizetéssel csábítja a portugál trénert.

A Valencia kedden menesztette posztjáról Gary Neville-t, a játékosként a Manchester Uniteddel gyakorlatilag minden lehetséges trófeát begyűjtő angol szakembert, aki kevesebb mint négy hónapot töltött az együttes kispadján. Helyét a szezon végéig Pako Ayestaran veszi át.

Mourinho két ízben dolgozott eddig Spanyolországban: 1996-tól Bobby Robson, illetve Van Gaal segítője volt a Barcelonánál, majd 2010-től három szezonon át volt a Real Madrid vezetőedzője, és bajnoki címet, Király Kupát és spanyol Szuperkupát nyert az együttessel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Megjelent a McKinsey legfrissebb autóipari trendekre vonatkozó globális fogyasztói felmérése, amelyben több izgalmas megállapítás is található. Természetesen az anyag gerincét az elektromos autózás teszi ki, erre vonatkozik a legtöbb kérdés, és az látszik, hogy a fogyasztók egyre nagyobb hajlandóságot mutatnak az elektromos autók vásárlására, de többek között a töltéssel és a költségekkel kapcsolatos vélt vagy valós aggályok továbbra is komoly korlátot jelentenek. A felmérés ezen felül megállapítja azt is, hogy globálisan az EV-tulajok 29 százaléka akar visszaváltani belső égésű motoros autóra, míg az USA-ban ez az arány közelíti az 50 százalékot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×