eur:
401.2
usd:
365.74
bux:
73455.31
2024. október 4. péntek Ferenc

Don Fabio szigorú házirendje: se feleségek, se mobiltelefonok

Fabio Capello eddig is vasszigoráról volt ismert, és az angol válogatott új szövetségi kapitánya a Háromoroszlánosok élén is keménykezű intézkedéseket hozott. A játékosok például nem használhatják nyilvánosan mobiltelefonjaikat, és le kell mondaniuk a videojátékokról is az edzőtáborban.

Bár az eredményességről még nem lehet véleményt mondani, hiszen az első mérkőzését szerdán vívja Fabio Capello irányításával az angol labdarúgó-válogatott, az biztos, hogy az olasz szakember rendet fog tartani a Háromoroszlánosoknál.

A tréner már angolul köszöntötte a Svájc ellen készülő keret tagjait, és kihirdette az edzőtáborra érvényes házi rendet.

Fabio Capello döntése értelmében az angol válogatott edzőtáborában a futballisták a jövőben nem fogadhatnak vendégeket, még barátaikkal, családtagjaikkal ás ügynökeikkel sem találkozhatnak.

A labdarúgóknak közös asztalnál kell étkezniük, és nem késhetnek el az étkezésekről.

Az olasz edző az öltözködést illetően is hozott szabályokat: a játékosok kizárólag az angol válogatott hivatalos sportszerszállítójának termékeit viselhetik, és nem vehetnek fel lezser ruhákat.

Ezentúl tilos lesz nyilvánosan telefonálni, valamint az edzőtáborból száműzni kell a népszerű videojátékokat. A szövetségi kapitány emellett csak vezetéknevükön szólítja a játékosokat.

Egy, a válogatotthoz közeli forrás szerint az olasz tréner egy katonai bázissá változtatta az edzőtábort.

A játékosok ugyanakkor nem lázadoznak, lelkesen fogadták Don Fabiót, bár annak nem örültek, hogy David Beckham egyelőre nem lehet köztük.

Közben kiderült, hogy a Svájc elleni barátságos találkozón a liverpooli Steven Gerrard lesz a csapatkapitány.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: az MNB is léphet, ha nagyon gyengül a forint

Továbbra is 401 felett jár a forint az euróval szemben. Bár péntek reggel a hazai fizetőeszköz valamelyest erősödött, de egyelőre úgy tűnik, nem tud a 400-as szint alá kerülni. A forintgyengülés okairól és következményeiről az MBH elemzési centrumának igazgatóját kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×