eur:
401.73
usd:
370.1
bux:
74185.64
2024. október 21. hétfő Orsolya

Montenegrói csodagyerekért harcolnak a sztárcsapatok - videóval

Montenegrói csodagyerekért, Stevan Joveticsért harcol a Manchester United és a Real Madrid.

Hétmillió fontot (2,5 milliárd forintot) kínál a Partizan Belgrád 17 éves montenegrói tehetségéért a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson.

A skót tréner azért sürgeti a csodagyerek megszerzését, mert Joveticsért a Real Madrid, az Ajax, az Alkmaar, a Heerenveen és a Sampdoria is érdeklődik.

"Nem lep meg a Manchester United érdeklődése. Bármelyik európai élklubban szerepelhetne a tehetsége alapján" - ajánlotta az ifjú tehetséget a montenegrói szövetség elnöke, Dejan Szavicsevics, aki 1994-ben BL-győztes lett a Milannal.

"Meg kell néznünk az eladásával kapcsolatos előnyöket és hátrányokat. A szezon végén döntünk az eladásról" - közölte a Partizan igazgatója, Gordan Petrics.

A 17 éves futballista a magyar válogatott ellen mutatkozott be a montenegrói nemzeti tizenegyben. Klubjában 54 mérkőzésen 18 gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Fájó csapást szenvedett el Oroszország, rémálommal felérő tél elé néz Ukrajna - Háborús híreink hétfőn

Fájó csapást szenvedett el Oroszország, rémálommal felérő tél elé néz Ukrajna - Háborús híreink hétfőn

Kijev folytatja az orosz területen található célpontok elleni támadásokat: Nyizsnyij Novgorod közelében dróntalálatot kapott Oroszország egyik legnagyobb lőszergyára. Az orosz csapatok idén is megindították az ukrán energetikai infrastruktúra elleni szokásos téli bombázásokat és dróntámadásokat. Az ukrán áramhálózat már most is meglehetősen rossz állapotban van, a légvédelem pedig nem tud elégséges védelmet nyújtani. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×