eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Egy pontra csökkent Talmácsi előnye

A nyolcadik helyen végzett Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján a 125 köbcentiméteres kategóriában.

A futamot a Derbivel versenyző cseh Lukas Pesek nyerte, mögötte két spanyol versenyző, Joan Olive és Talmácsi csapattársa, Hector Faubel végzett a második és a harmadik helyen.

A magyar motoros két futammal az idény vége előtt 237 ponttal továbbra is az élen áll a vb-pontversenyben, de már csak eggyel vezet csapattársa, Faubel előtt.

"Kemény verseny volt, nagyon együtt volt az élboly - mondta Talmácsi Gábor. - A rajt után igyekeztem mielőbb az elsők után menni, és lendületesen motorozni, az utolsó körökben azonban nem jött ki számomra a lépés, nem tudtam túljutni az előttem haladókon. Végül nyolcadik lettem, de olyan nyolcadik hely ez, ami már biztos ezüstérmessé tesz az idei vb-n, ami eddigi legjobb eredményem lenne. Ez most annyira nem is foglalkoztat. A célom továbbra is a világbajnokság megnyerése, és csak ez lebeg a szemem előtt. Nagyon közel vagyok hozzá, és mindent megteszek, hogy végre magyar világbajnoka legyen ennek a sportágnak."

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×