eur:
396.71
usd:
354.34
bux:
74754.49
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

A sértődött Ronaldinho a Chelsea-be tart?

A Barcelona brazil labdarúgója a hírek szerint komolyan összeveszett a katalán együttes szakvezetőjével. Ronaldinho ezt követően megkérte menedzserét, hogy kezdje meg a tárgyalásokat az angol Chelsea vezetőségével esetleges átigazolásáról.

Nem megy mostanában a játék Ronaldinhónak. A brazil zseni képtelen azt a játékot nyújtani, aminek köszönhetően a világ legjobbjának választották. Gyengébb teljesítményét sokan életmódjának tulajdonítják.

Újabban ezek között van Frank Rijkaard, a Barcelona vezetőedzője is, aki legutóbb nyilvánosan is felemlegette azt a vádat, hogy Ronaldinho kevesebb mint 48 órával egyik mérkőzésük előtt alkoholt fogyasztott.

"A játékos azt mondta nekem, hogy a vádak nem igazak, én pedig hiszek neki" - jelentette ki a szakvezető, ám a 27 éves Ronaldinho menedzsere (és egyben testvére) az eset kapcsán a brazil elleni kampányról beszélt.

Ronaldinho pedig kiborult a vádak hallatán és megkérte menedzserét, hogy kezdjen tárgyalásokat az angol Chelsea-vel esetleges átigazolásáról.

Roberto de Assisnak nem lesz nehéz dolga, hiszen Roman Abramovics régóta szeretné megszerezni a labdarúgót, a múlt hónapban 50 millió fontot kínált érte.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×