eur:
394.7
usd:
356.34
bux:
73003.59
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Álmodni sem tudott volna szebb búcsút David Beckham

Hatalmas ünneplés közepette búcsúzott a futballsztár, David Beckham a Real Madridtól. A sportoló palástként burkolta be magát az angol zászlóval, amikor mindenki a spanyol liga királyaként ünnepelte.

A 32 éves sztárt három fia, Brooklyn, Romeo és Cruz is elkísérte a búcsúmeccsére. A sportoló az új idényt már a tengerentúlon, a Los Angeles Galaxy tagjaként kezdi meg.

Beckham elmondta: "fantasztikus volt, hogy a családom is látta a meccset. Négy éve velem vannak Mardirban, és mellettem álltak jóban-rosszban egyaránt".

"Ennél szebbet álmodni sem lehet" - mondta az angol futballista azt követően, hogy csapata a Bernabéu Stadionban megnyerte a 30. bajnoki címét is. Bekcham azt állítja: ezután már csak a jóra emlékszik az elmúlt négy évből.

A sztár, aki végül már nem is tudta szavakba önteni az érzéseit, köszönetet mondott mindenkinek, aki szurkolt a csapatnak.

A Real Madrid vezetője, Fabio Capello a meccs után úgy nyilatkozott: "nagyon nehéz kérdés volt eldönteni, hogy Beckham ne játsszon többet, de azt hiszem, hogy tévedtem".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 13. 21:02
×
×
×
×