eur:
396.46
usd:
360.15
bux:
71984.74
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

"Berlusconi, itt van 10 euró, vedd meg Ronaldinhót!"

Hatalmasat buliztak a Milan játékosai szerda éjszaka, a Bajnokok Ligája győzelem után. A labdarúgók és családtagjaik egy étteremben gyűltek össze, ahol az ünneplés minden kelléke (ételek, italok, torta, jókedv) megvolt. Majd hirtelen egy férfi odalépett Silvio Berlusconi klubelnökhöz...

Eufóriában ünnepelték a Milan labdarúgói

a Bajnokok Ligája győzelmet. Az olasz együttes játékosai a Liverpool ellen 2-1-re megnyert döntő után egy étterembe mentek családtagjaikkal és ott folytatták a már az athéni stadionban megkezdett bulit.

Pippo Inzaghi, a szerda este kétgólos hőse is szinte önkívületi állapotban ünnepelt. Azt mondta, korábban mindig arról álmodott, hogy a Bajnokok Ligája döntőjében szerez gólt, s hogy nagyon szeretett volna kétszeres győztes lenni. Mindkettő teljesült.

Azt is elmondta, hogy Silvio Berlusconi, a korábbi miniszterelnök, a klub elnöke azt mondta neki a meccs előtt, érzi, hogy két gólt fog szerezni. Igaza is lett...

Csekély hozzájárulás

Ha már Berlusconinál tartunk: a klub elnökének régóta dédelgetett vágya a brazil Ronaldinho leigazolása. Sajtóhírek szerint nem is áll nagyon messze attól, hogy a Barcelona sztárja a jövő szezontól a milánói csapatot erősítse.

Alighanem ezeket az erőfeszítéseket értékelte az a férfi is, aki az ünneplés közepette egyszer csak odalépett Silvio Berlusconihoz.

"Elnök úr, hadd járuljak hozzá Ronaldinho leigazolásához!" - mondta, majd nagy derültség közepette átnyújtott a Milan elnökének 10 eurót, azaz körülbelül 2500 forintot.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: januártól magyarként jön az orosz olaj Ukrajnán át, a biztosítás a kulcs

Szakértő: januártól magyarként jön az orosz olaj Ukrajnán át, a biztosítás a kulcs

Hétfőn jelentette be a Mol, hogy sikerült megállapodnia az Oroszországból Ukrajnán át érkező kőolaj folyamatos tranzitszállításáról. Az InfoRádió Hortay Olivért, a Századvég energia- és klímapolitikai üzletágának vezetőjét kérdezte a részletekről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×