eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Az Afrika Kupa-győztes a hosszabbításban egyenlített

Véget ért a csoportkör első fordulója a németországi labdarúgó-világbajnokságon. Az utolsóként bemutatkozó két csapat, Szaúd-Arábia és Tunézia 2-2-es döntetlent játszott Münchenben.

A tunéziaiak az első félidő közepén Dzsaziri góljával szerzett vezetést.

A szaúdiak játékából hiányzott a ritmus és a pontosság, így a szünetig esélyük sem volt az egyenlítésre.

A második játékrészben az ázsiai csapat meglepően bátran játszott, rá sem lehett ismerni a - 2002-es vébét 8-0-ás kudarccal kezdő - gárdára.

Az 57. percben Al Kahtani egyenlített, majd a 84. percben a csereként beállt 161-szeres válogatott Dzsabir a vezetést is megszerezte.

Az Afrika Kupa legutóbbi győztesét a hosszabbítás harmadik percében Dzsaidi megmentette a vereségtől és hozzásegítette az egyik ponthoz.

Címlapról ajánljuk

Nagelsmannt lenyűgözte csapata játéka, a sajtó új korszakot emleget

Egy nappal a szombat esti, a magyar válogatott ellen aratott 5-0-s győzelem előtt szakértők és újságírók is bírálták Julian Nagelsmann szövetségi kapitányt, hogy túl merész célokat tűz csapata elé. A 37 éves tréner ugyanis kerek-perec kijelentette, hogy az általa irányított válogatott célja a 2026-os vb megnyerése. Bírálói szerint ezzel a célkitűzéssel feszültséget, görcsös bizonyítási vágyat vált ki játékosaiban, ami pedig épp ez ellenkező hatást válthatja ki.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×