eur:
396.08
usd:
359.49
bux:
71949.14
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Eriksson lesz a Real Madrid vezetőedzője?

Az angol válogatott szövetségi kapitánya közölte játékosaival: a világbajnokság után a spanyol sztárcsapat, a Real Madrid szeretné szerződtetni. Sven Göran Eriksson már terveket szövöget a csapat megerősítésére.

Könnyen előfordulhat, hogy az angol válogatott a világbajnokság után távozó szövetségi kapitánya, Sven Göran Eriksson lesz a spanyol sztárcsapat, a Real Madrid új vezetőedzője - erről maga az érintett beszélt játékosainak.

A szakember olyannyira biztos a felkérésben, hogy állítólag már a tervezett változtatásokon gondolkodik. Ezek között szerepelhet angol válogatott játékosok Spanyolországba csábítása is, ami minden bizonnyal komoly felháborodást váltana ki a szigetországban.

Sven Göran Eriksson korábban azt nyilatkozta, hogy még a vébé kezdete előtt szeretné rendezni jövőjét. Erre minden esélye meg is van, hiszen a vezetőségváltás előtt álló spanyol sztárcsapat legesélyesebb elnökjelöltje Villa Mir állítólag már megkereste.

A Real Madrid vezetőségének tagja lehet a volt ralivilágbajnok Carlos Sainz is, aki elismerte, hogy valóban felmerült Eriksson szerződtetése.

Címlapról ajánljuk

Magyarics Tamás az elnökjelölti vitáról: Trump szokatlanul visszafogott volt, Harris végre megmutathatta magát

A vita nem dönti el a Kamala Harris és Donald Trump közötti versenyt, bár az első kommentárok szerint az alelnök jobban szerepelt, mint riválisa – mondta az InfoRádióban az ELTE emeritus professzora, aki szerint, ha lesz újabb vita, akkor ott majd kiegyensúlyozottabb lehet a műsorvezetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×