eur:
393.91
usd:
363.94
bux:
73471.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Trapattoni repült Stuttgartból

A Stuttgart labdarúgócsapata megvált Giovanni Trapattoni vezetőedzőtől. A gárda az olasz szakember irányításával idén még egy gólt sem szerzett a Bundesligában, és a hetedik helyre csúszott vissza a tabellán.

Menesztették Giovanni Trapattonit, a Stuttgart labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. A német klub meglepetésként tálalta az elhatározást, de már jó ideje benne volt a levegőben, hogy a Trapattoni edzősködése idején döntetlent döntetlenre halmozó stuttgartiaknak változtatniuk kell.

A Bundesliga tavaszi három fordulójában az együttes még nem rúgott gólt, legutóbb hazai pályán ért el 0-0-ás döntetlent a tabella második helyén álló Werder Bremennel szemben. A Stuttgart csak a hetedik a tabellán, így erősen kérdéses, hogy elér-e nemzetközi szereplésre jogosító helyezést. Ebben a szezonban még versenyben van az UEFA Kupában: február 16-án és 23-án az angol Middlesbrough-val küzd meg a továbbjutásért.

Trapattoni 2005 nyarán Matthias Sammert váltotta fel az edzői poszton. A klub csütörtökön késő este azt közölte, hogy személyes beszélgetésen tárták fel a 66 éves tréner előtt a lépés okait. Erwin Staudt klubelnök azt mondta, hogy Trapattoni "abszolút úriember" és "a világ legsikeresebb edzője" ugyan, de "munkája a csapattal nem alakult olyan hatékonyan és sikeresen", mint remélték. Trapattonit és munkatársait azonnali hatállyal szabadságolták. Az olasz sztáredző szerződése 2007. június 30-án járt volna le.

Címlapról ajánljuk
Az olimpia teljesen más, ha nem programozod át az agyad, pillanatok alatt nagyot bukhatsz
Lénárt Ágota

Az olimpia teljesen más, ha nem programozod át az agyad, pillanatok alatt nagyot bukhatsz

Minden ember hibázik, ezt egy sportolónak is be kell tudnia kalkulálni a versenyzésébe, illetve törekednie kell arra, hogy valahogy kijavítsa, ellensúlyozza a botlását – mondta az InfoRádióban a sportpszichológus. Lénárt Ágota hozzátette: a leblokkolás sok esetben korábbi versenyeken elkövetett hibák utóhatása, a gátló körülményeket pedig minél előbb ki kell iktatni.

Egy tucat aranyérmet osztanak szét ma Párizsban

Ma kiderül, milyen formában van a férfi 200 méteres pillangóúszás címvédője, Milák Kristóf.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×