eur:
394.44
usd:
364.57
bux:
73672.4
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Kitömték a Liverpoolt

A házigazda Honvéd női vízilabdacsapata 18-4-re győzött a Liverpool ellen a LEN Kupa budapesti selejtezőcsoportjában.

Nagyon nem volt egy súlycsoportban az öt világbajnokot felvonultató Honvéd és a Liverpool a LEN Kupa budapesti selejtezőcsoportjában: a magyar csapat a Kőér utcai uszodában 18-4-re nyert az angol együttes ellen.

A szombati folytatásban annál nehezebb dolga lesz Györe Lajos vezetőedző együttesének, mivel a csoport másik roppant erős tagja, a magyar vébé-aranyérmesek közül Stieber Mercedest és Drávucz Ritát is felvonultató olasz Fiorentina következik.

A mérkőzés tétje az elsőség, márpedig csak a csoportgyőztes jut tovább a négyesből a legjobb nyolc közé. A Fiorentina pénteken 25-4-re kiütötte az orosz Gomnelt. Stieber és Drávucz egyaránt öt gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk
Az olimpia teljesen más, ha nem programozod át az agyad, pillanatok alatt nagyot bukhatsz
Lénárt Ágota

Az olimpia teljesen más, ha nem programozod át az agyad, pillanatok alatt nagyot bukhatsz

Minden ember hibázik, ezt egy sportolónak is be kell tudnia kalkulálni a versenyzésébe, illetve törekednie kell arra, hogy valahogy kijavítsa, ellensúlyozza a botlását – mondta az InfoRádióban a sportpszichológus. Lénárt Ágota hozzátette: a leblokkolás sok esetben korábbi versenyeken elkövetett hibák utóhatása, a gátló körülményeket pedig minél előbb ki kell iktatni.

Egy tucat aranyérmet osztanak szét ma Párizsban

Ma kiderül, milyen formában van a férfi 200 méteres pillangóúszás címvédője, Milák Kristóf.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
Meglepetés érkezett a Raiffeisentől, az orosz leánybank még mindig nagyon hasít

Meglepetés érkezett a Raiffeisentől, az orosz leánybank még mindig nagyon hasít

Az elemzők által várt 523 millió eurónál jóval magasabb, 661 millió eurós nyereséget ért el a második negyedévben a Raiffeisen Bank International, ami 14%-kal felülmúlja az egy évvel korábbit. Az orosz leánybank ennek még mindig több mint a felét hozta, hiszen 379 millió eurót termelt, miközben a magyar leánybank 80 millió euróval zárta a negyedévet. A bankcsoport azt ígéri, hogy Oroszország és Fehéroroszország nélkül is eléri idén a 10%-os tőkearányos megtérülést.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×