eur:
392.99
usd:
363.14
bux:
73745.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Nem sikerült az éremszerzés Kovács Ágnesnek

Két mellúszó döntőben egy hatodik és egy hetedik helyezést ért el Kovács Ágnes a 37 ország versenyzőit felvonultató berlini rövidpályás Világkupa-verseny befejező napján.

A szombati hatodik helynél vasárnap sem ért el jobb eredményt Kovács Ágnes a berlini rövidpályás úszó Világkupa-versenyen.

A Kőbánya SC olimpiai bajnoka 50 mellen nyolcadikként biztosította helyét a fináléban, ott pedig hetedikként csapott a célba.

Alig egy órával később 200 mellen hatodik lett. A selejtezőből még az ötödik idővel jutott a fináléba. Ebben a számban a decemberi, trieszti rövidpályás Európa-bajnokságon ugyancsak a hatodik helyen végzett.

Kovács Ágnes korábban többször is hangsúlyozta, hogy a nyári budapesti Európa-bajnokságra szeretne csúcsformába kerülni, hogy az 50 méteres medencében sikeresen szerepeljen hazai közönség előtt.

Címlapról ajánljuk
Muhari Eszter: megmutathattam a magyaroknak és a világnak is, hogy mit tudok

Muhari Eszter: megmutathattam a magyaroknak és a világnak is, hogy mit tudok

Szeretnék kicsit megnyugodni és ismerkedni a ténnyel, hogy van egy olimpiai bronzérmem, ami még mindig egy kicsit hihetetlen – mondta az InforRádióban a 21 éves párbajtőrvívó, Muhari Eszter, aki az előzetes esélyeknél lényegesen jobban szerepelt, és bronzérmével a magyar küldöttség első érmét szerezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×